ABC Srbija - Newsletter No. 48

U ovom izdanju - 30/12/2010
• Srećna Nova Godina
• Završena revizija Kataloga
• Kreće database.rs

• Direktno poredite sajtove
Srećna Nova Godina

Poštovani članovi, saradnici i prijatelji,

U 2011. želimo Vam dobro zdravlje, mnogo sreće i ostvarenje svih želja na privatnom i profesionalnom planu.

ABC Srbija ulazi u novu poslovnu godinu 10. januara 2011. [čestitka]
Završena revizija Kataloga

Godišnja revizija Kataloga štampanih izdanja za 2011. godinu je okončana. Molimo sve izdavače da još jednom provere da li se sva njihova izdanja nalaze u Katalogu (www.abcsrbija.com/katalog), i da li su sve informacije o njima u potpunosti ažurne.

Pristup i korišćenje svih podataka sadržanih u Katalogu štampanih izdanja je besplatno, i oni predstavljaju važan izvor informacija i resursa za izdavače, oglašivače, agencije za zakup oglasnog prostora, strukovna udruženja, i sve ostale činioce na tržištu štampe.
Kreće database.rs

U toku su završne pripreme za podizanje novog sajta www.database.rs, koji će tržištu Srbije ponuditi veliki broj različitih baza podataka. Baze će biti dnevno ažurirane, a biće podeljene prema delatnostima, sektorima i potrebama korisnika.

Već na početku, www.database.rs će imati preko 20,000 podataka o oko 2500 kompanija, organizacija, asocijacija...
Direktno poredite sajtove

Jedna od ključnih funkcionalnosti naše aplikacije za praćenje posećenosti web sajtova, „Compare to”, omogućava direktno poređenje statistika posećenosti dva ili više praćenih sajtova po osnovu  sedam ključnih parametara (broj jedinstvenih posetilaca i poseta iz Srbija i ukupno, broj pregledanih strana, itd.).

Link ka ovoj funkciji se nalazi na dnu „Media planning” menija u aplikaciji, i njegovo korišćenje je omogućeno svim članovima ABC Srbija, odnosno vlasnicima praćenih sajtova.

Web odit aplikacija se nalazi na adresi www.abce-srbija.com. Informacije o mogućnosti uključivanja sajtova u praćenje ili pristupa podacima je moguće dobiti putem mejla office@abcsrbija.com ili pozivom na telefon broj 011/26 44 700.

IREX_SERBIA_H
AUDIT BUREAUX OF CIRCULATIONS SERBIA
Deligradska 24, 11000 Beograd, Srbija, Phone (+381 11) 26 44 700,
e-mail: office@abcsrbija.com; www.abcsrbija.com, Link za odjavu sa liste
Copyright © ABC Srbija, 2010. - ABC Newsletter br.48 je poslat na 3065 adresa