Click HERE for English version

U ovom izdanju - 24/03/2010
• Isprobajte besplatno Bazu oglašivača
• Direktan prenos seminara o internet oglašavanju 2
• Priključite se web odit sistemu!
• Informacije o svim štampanim izdanjima u Srbiji
• Podrška projektima novih medija do 25.000 dolara

Isprobajte besplatno Bazu oglašivača

Baza sa podacima o najvećim kompanijama-oglašivačima u Srbiji je postavljena na naš sajt, na adresi www.abcsrbija.com/baza. Besplatan pristup je omogućen svim članovima ABCS, a svi ostali zainteresovani mogu da se registruju na navedenoj adresi za besplatno petnaestodnevno korišćenje. Takođe, moguće je unošenje informacija o dodatnim kompanijama, putem odgovarajućeg formulara.

Identifikacione informacije, brendovi, menadžment, oblasti poslovanja, rukovodioci marketing odeljenja, brend menadžeri i eksterne agencije... Podaci o svima do kojih želite da dođete i predstavite im svoju ponudu se nalaze na jednom mestu, pod jednom elektronskom „kapom“ laki za pretraživanje, uvek dostupni i krajnje upotrebljivi. Cilj postojanja ove baze je razvoj poslovne komunikacije kroz prikupljanje i redovno ažuriranje najvažnijih podataka o svim kompanijama – oglašivačima u Srbiji.
Direktan prenos seminara o internet oglašavanju 2
Direktan prenos Seminara o internet oglašavanju 2 možete da pratite putem sajta www.live-e.tv, u četvrtak 8. aprila, sa početkom u 9 sati. Seminar, koji je nastavak izuzetno uspešnog edukativnog događaja sa kraja januara, organizuje ABC Srbija uz podršku USAID i IREX, a među predavačima se nalaze neka od vodećih imena online advertajzinga u Srbiji i Kanadi.

Agenda seminara:

09.00 – 09.05 – Pozdravno obraćanje
09.05 - 10.05 – Sveobuhvatne online advertajzing kampanje – Rade Tričković, direktor HttPool
10.30 – 10.40 – Web odit sistem ABC Srbija – Milan Kovačević, direktor ABC Srbija
10.40 – 10.50 – Tehnička pitanja ABCS web odit sistema – Aleksandar Kostadinović, web odit menadžer, ABC Srbija
10.50 – 11.50 – Menadžment kontekstualnih/search kampanja i povezivanje online aktivnosti sa oglašavanjem putem tradicionalnih medija – Srđan Erceg, direktor Huge Media
13.30 – 13.30 – Kreativni pristup u online oglašavanju – Tony Dosen, umetnički direktor i partner, Hinton Group, Otava, Kanada

 

IREX_SERBIA_H
Priključite se web odit sistemu!

ABC Srbije poziva sve vlasnike web sajtova koji u svom sadržaju imaju oglasni prostor, da se uključe u novi sistem praćenja statistika. Cilj sistema, kreiranog uz podršku USAID i IREX, je objedinjavanje informacija o posećnosti velikog broja internet sajtova sa sedištem u Srbiji i njihovo prosleđivanje agencijama specijalizovanim za zakup medijskog prostora, ali i oglašivačima, putem web aplikacije na sajtu ABCS.

Očekuje se da će početak rada ovog sistema biti značajan podstrek za razvoj interneta kod nas i da će rezultirati da se veća finansijska sredstva usmere prema digitalnim medijima.

Ukoliko želite da sistem prati i posećenost Vašeg sajta, kontaktirajte nas putem mejla office@abcsrbija.com ili broja telefona 011/308 99 88.

 

IREX_SERBIA_H
Informacije o svim štampanim izdanjima u Srbiji

Prvi elektronski katalog štampanih izdanja u Srbiji je postavljen na internet adresi www.abcsrbija.com/katalog.

Pristup katalogu je besplatan i predstavlja važan izvor informacija i resursa za izdavače, oglašivače, agencije za zakup oglasnog prostora, strukovna udruženja, i sve ostale činioce na tržištu štampe.

Podrška projektima novih medija do 25.000 dolara

IREX Srbija, uz finansiranje USAID, je raspisao konkurs za podnošenje predloga projekata iz oblasti novih medija. Izabrani projekti će biti finansijski podržani od strane ovih organizacija, u iznosu do 25.000 američkih dolara po pojedinačnom projektu.

Cilj konkursa je podrška razvoju i demokratizaciji medijske scene u Srbiji, a više detalja i uputstvo za apliciranje je moguće pronaći na sajtu www.irex.rs. Rok za prijavljivanje je 23. april.

 

IREX_SERBIA_H
AUDIT BUREAUX OF CIRCULATION SERBIA
Kneginje Zorke 11b, 11000 Beograd, Srbija
Phone (+381 11) 308 99 88; Fax (+381 11) 308 99 77, e-mail: office@abcsrbija.com; www.abcsrbija.com
Copyright © ABC Srbija, 2009. - ABC newsletter br.28 je poslat na 2884 adrese